Няма старозагорец, който да не знае къде се намира Аязмото и стадион „Берое“. Ако попитате за стадиона всеки ще може да ви упъти как да стигнете до арената на предстоящия мач.

Упътвания за гостите с обществен транспорт

Ако пристигате в Стара Загора с влак или автобус най-удобно за вас ще е да си вземете такси до стадиона или да отидете до него пеша, тъй като града не е голям. Ако решите да тръгнете без превоз пътя би ви отнел около 30-тина минути с нормално темпо. Ако желаете може да хванате автобус с №3 или №8 от гарата съответно в посока езеро Загорка или кв. Самара, като на спирка „Алана“ трябва да слезете и да се разходите 100-тина метра, откъдето да вземете тролейбус с №2, чиято последна спирка е обръщалото точно пред стадион „Берое“. Ако сте организирана група задължително трябва да се свържете с органите на реда, които ще ви настанят в специалния сектор за гостуващи отбори и така ще бъдете изолирани от феновете на Берое и същевременно няма да си създадете неприятности с полицията.

Упътвания за гостите с моторни превозни средства

При идване от запад, по път Е773 (София – Бургас): След влизане в град Стара Загора шофирайте по бул. Цар Симеон Велики до кръстовището с бул. Княз Александър Батенберг, след което завивате наляво и се движите по продължението на булеварда до самия му край. Завивате в посока северо-изток по ул. 23 Декември, като след изминаване на 400 метра ще сте на едноименното обръщало до стадион „Берое“.

При идване от юг, по път Е85 (Свиленград – Русе): Пътувате по бул. Патриарх Евтимий и завивате наляво по бул. „Августа Траяна“. В края на булеварда се намира площад „Берое“.

При идване от изток, по път Е773 (Бургас – София): След влизане в град Стара Загора пътувайте по бул. Никола Петков, след което завийте надясно към бул. Цар Симеон Велики. В края на булеварда завийте надясно по бул. Патриарх Евтимий, след което завивате наляво по бул. Августа Траяна. В края на булеварда се намира площад „Берое“.

При идване от север, по път Е85 (Русе – Свиленград): Веднага след влизане в рамките на град Стара Загора завийте надясно по бул. Хан Аспарух. След подминаване на един от моловете на града на липите завийте отново надясно по бул. Хан Аспарух, след което завивате в посока запад по бул. Августа Траяна. В края на булеварда се намира площад „Берое“, който е в непосредствена близост до едноименния стадион.

Берое се нуждае от теб!
Бъди един от нас!
Само Берое!
Дари тук