Утре (2 септември) „Берое“ посреща ЦСКА-София в среща от VIII кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 21:15 ч. и ще бъде ръководен от Радослав Гидженов от Пловдив.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите ТУК . Входът за лица до 14 г. и над 70 г. ще бъде безплатен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от ТУК

Напомняме, че може да закупите и абонаментна карта за целия сезон. Тази година клубът предлага четири опции, а подробности може да видите ТУК

„Берое“ заема 4 място в класирането с актив от 13 т., а съперникът в утрешния мач е на 9 позиция с 9 пункта. До този момент „зелените“ са с 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, а „червените“ са в поредица от 2 победи, три равенства и една загуба.

Радослав Гидженов от Пловдив ще бъде главен съдия на този двубой, а негови помощници ще бъдат Георги Минев и Георги Стамболджиев. Валентин Железов ще бъде четвърти съдия, а на ВАР са Георги Давидов и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а оценка на съдиите ще постави Николай Петров.

Последният двубой между двата тима бе през миналия сезон в Стара Загора и бе спечелен от ЦСКА-София с 4:1. „Берое“ е в поредица от пет мача без победа над този съперник.