„Берое“ II загуби гостуването си на „Локомотив“ (Пловдив) II  с 3:0 в среща от IV кръг на efbet Лига. Така отборът остана без актив, а в следващия кръг приема „Димитровград“. Мачът е насрочен за 2 септември от 17 ч.

„Берое“ U17 загуби домакинството си на „Черно море“ от V кръг на Елитната група с 1:2. Попадението за „зелените“ бе дело на Михаел Пенев. Така отборът е с актив от 7 точки, а в следващия кръг гостува на „Ботев“ (Пловдив). Срещата започва в 17 ч. на 3 септември.

„Берое“ U16 загуби гостуването си на „Славия“ с 5:2 в среща от V кръг на Елитната група. Головете бяха дело на Мариан Василев и Петър Красимиров.  Отборът остана с актив от 3 т. и в следващия кръг приема „Арда“. Мачът е насрочен за 2 септември от 10:30 ч.

„Берое“ U15 пък завърши 2:2 в гостуването си на „Славия“, също в мач от V кръг на Елитната група. Тук „зелените“ определено могат да съжаляват, че изпуснаха победата, а попадението бяха дело на Стелиян Христозов и Ивайло Младенов. В следващия кръг отборът приема „Дунав“, а мачът започва в 16 ч. на 2 септември.

Вижте страхотния гол на Ивайло Младенов:

Този уикенд започна сезона и в Зоналното първенство до 14 г., а в първи кръг „Берое“ U14 загуби гостуването си на „Кронос“ с 3:1

В контролни срещи:

Берое U13 – Ботев (Пловдив) 4:2

Берое U11 – Локомотив (Пловдив) 2:3