Утре (27 август) „Берое“ излиза срещу „Лудогорец“ в среща от VII кръг на efbet Лига. Двубоят на „Хювефарма арена“ започва в 21:15 ч. и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов.

Преди изиграването на срещата „Берое“ заема 3 място с актив от 13 т., а домакините са на осм позиция с 9 пункта. Старозагорци са в поредица от 4 победи, равенство и загуба в първите шест мача, а „Лудогорец“ са с три победи и две загуби.

Мачът ще бъде ръководен от Драгомир Драганов, а негови първи помощници ще бъдат Христо Хаджийски и Димо вълчев.Четвърти съдия е Михаел Павлов, а на ВАР са Георги Гинчев и Георги Дойнов. Оценка на съдиите ще поставиГеорги Славов.

До този момент двата тима са изиграли 34 мача помежду си в най-високото ниво на българския футбол.  В тях „Берое“ има 2 победи, равенствата са 8, а „Лудогорец“ е с 24 успеха. Головата разлика е 69-18 в полза на „отлите“. Мачовете в Разград са 18, а в тях „зелено-белите“ имат 1 победа, 3 равенства и 14 загуби.

Последният двубой между двата тима бе през миналия сезон  и бе спчелен от „Лудогорец“ с 2:1 в Разград. „Берое“ е в поредица от десет последователни загуби от този противник.