Утре (19 август) „Берое“ посреща „Славия“ в среща от VI кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 19 ч. и ще бъде ръководен от Петър Кузев от Габрово.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите ТУК . Входът за лица до 14 г. и над 70 г. ще бъде безплатен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от ТУК

Напомняме, че може да закупите и абонаментна карта за целия сезон. Тази година клубът предлага четири опции, а подробности може да видите ТУК

„Берое“ заема 3 място в класирането с актив от 10 т., а съперникът в утрешния мач е на 12 позиция с 4 пункта. До този момент „зелените“ са с 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, а „белите“ са в поредица от победа, равен и две загуби.

Петър Кузев от Габрово ще бъде главен съдия на този двубой, а негови помощници ще бъдат Георги Дойнов и Никифор Велков. Димо Димов ще бъде четвърти съдия, а на ВАР са Георги Давидов и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Йордан Андонов, а оценка на съдиите ще постави Стоян Алексиев.

До този момент двата тима са изиграли 116 мача помежду си в най-високото ниво на българския футбол.  В тях „Берое“ има 41 победи, равенствата са 25, а „Славия“ е с 50 успеха. Головата разлика е 144-129 в полза на „белите. Мачовете под Аязмото са 58, а в тях „зелените“ имат 28 победи, 14 равенства и 16 загуби.

Последният двубой между двата тима бе през миналия сезон в Стара Загора и бе спечелен от „Славия“ с 1:0.