ПФК „Берое“ благодари на всички привърженици за подкрепата по време на снощния двубой с „Крумовград“! Бихме искали да благодарим специално и на всички, които закупиха билети за двубоя и по този начин се включиха в нашата инициатива в подкрепа на пострадалото момиче от Стара Загора!

ПФК „Берое“ ясно изрази своята позиция, че насилието няма място сред българското общество и осъжда остро всяка една проява на такова. Преди началото на двубоя играчите излязоха със специални тениски в подкрепа на всички, които са пострадали от всякакъв вид агресия! За нас подобни действия нямат място в обществото!

Както бе обявено предварително, ПФК „Берое“ дарява 10% от от печалбата от продадени билети за мача с „Крумовград“ . След направената справка събраната сума е 1000 лв. и тя ще бъде преведена в полза на пострадалата в най-кратки срокове!

Още веднъж изразяваме своята благодарност към всички и призоваваме футболните срещи в България да бъдат един истински празник и емоция за хората по трибуните! Така, както бе снощи в Храма!