Утре (24 юли) „Берое“ посреща „Арда“ в първото си домакинство за този сезон. Срещата от II кръг на efbet Лига започва в 21:15 ч. и ще бъде ръководена от Станимир Тренчев от София.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите ТУК . Входът за лица до 14 г. и над 70 г. ще бъде безплатен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от ТУК

Напомняме, че може да закупите и абонаментна карта за целия сезон. Тази година клубът предлага четири опции, а подробности може да видите ТУК

При старта на новия сезон „Берое“ спечели с 2:1 в Благоевград след две попадения на Вини Трибуле, а „Арда“ завърши при резултат 3:3 в домакинството си на „Черно море“.

Станимир Тренчев от София ще бъде главен съдия на този двубой, а негови помощници ще бъдат Костадин Тановчев и Николай Попниколов. Михаел Павлов ще бъде четвърти съдия, а на ВАР са Георги Гинчев и Илиян Капарашев. Делегат на БФС е Костадин Костадинов, а оценка на съдиите ще постави Йордан Сталев.

До този момент двата тима са се изправяли един срещу друг в 11 срещи от най-високото ниво на българския футбол. В тях „зелените“ имат само 1 победа, а успехите за „Арда“ са 8, при 2 равенства. Победата за „Берое“ дойде в последния мач между двата тима, който бе през миналия сезон и бе спечелен с 2:0.