Точно 37 години след спечелването на титлата, шампионският отбор на „Берое“ се завръща отново в Храма за мач срещу „Славия“! Това ще се случи в срещата от XXVI кръг на efbet Лига, която започва в 14 ч. на 15 април (събота). На полувремето на двубоя отборът, спечелил трофея ще излезе пред публиката, за да вдигне отново шампионската купа под аплодисментите на беройските фенове.

ПФК „Берое“ подготви още една изненада в тази инициатива за своите привърженици. За мача срещу „Славия“ играчите ще излязат със специални фланелки, които са реплика на шампионските! Във вторник (18 април) тези фленелки ще бъдат пуснати в продажба единствено в Официалния клубен фен магазин! Лимитираната серия от 42 броя (38 полеви и 4 вратарски) с номерата и в размерите на играчите ще бъде с продажна цена от 150 лв.
В продажба НЯМА да бъдат пускани допълнителни бройки от тези фланелки!

Специална фланелка обаче може да бъде спечелена от всеки, който се включи в третата ни изненада от инициативата „Да посрещнем шампионите в Храма“.

ПФК „Берое“ организира томбола, в която може да спечелите реплика на  фланелката от 1986 г. с номер 6 и автограф от капитана на шампионския отбор Теньо Минчев!

Всеки, който закупи от специалните билети ще участва в тегленето на голямата награда. Талонът за участие е на цена 5 лв. и няма ограничение в броя на закупените билети. Победителят ще бъде изтеглен на полувремето на двубоя със „Славия“. Продажбата на талони за участие приключва в 14 ч. на 15 април!

Може да закупите своя билет ТУК

С участието си в томболата всеки има още една възможност за подкрепа на любимия отбор!

Очакваме ви на мача в събота!
Нека припомним беройския дух!
Да посрещнем шампионите в Храма!