Кампанията „Аз 💚“Берое“ стартира точно преди една седмица и за този период бяха продадени 360 билета от нея. ПФК „Берое“ благодари на всички, които отделиха от своите средства и се включиха до този момент! Благодарим и на всички, които споделиха своята любов „зелените“ с публикации и коментари в социалните мрежи!

Както е известно, кампанията продължава, а билетите от нея ще бъдат валидни при входа за предстоящия мач със „Септември“ (София), който е насрочен за 4 март от 12:30 ч. Това е и първият жест към всички, които са или ще си закупят от специалните ни билети! Очаквайте и още изненади, свързани с „Аз 💚“Берое“!

Билетите са на цена от 2 лв. Може да закупите своя талон и бъдете съпричастни ТУК

Билети се продават на всички каси на Eventim  в страната, включително и в Официалния фен магазин на „Берое“!

Може да публикувате своите закупени билети като коментар в официалната ни страница във Facebook, да ни изпращате ваше видеопослание с думите „Аз обичам“Берое“ или да изразите своята любов към „зелените“ по любим за вас начин! Отбелязвайте своите публикации с #АзОбичамБерое

Съветваме всички, които закупят един или повече билети да ги пазят, за да имат възможност да участват в различните части на кампанията, която ще продължи до края на сезона!

Нека покажем своята любов! Нека бъдем заедно!

Защото ние не сме просто единайсет – ние сме ХИЛЯДИ!

Защото ние не сме просто отбор – НИЕ СМЕ „БЕРОЕ“!