ПФК „Берое“ отново благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети за днешната контролна среща с „Македония Гьорче Петров“. За двубоя бяха продадени 38 виртуални билета.  

 

Както е известно „Берое“ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. След изиграването на петте срещи от лагера, ПФК „Берое“ ще организира томбола сред всички, които са закупили виртуален билет, а наградата е фланелка на любимия отбор с автограф от старши треньора на тима Николай Киров!  

 

Билетите за последната контролна среща в Турция – срещу „Ингулец“ (Украйна) ще бъдат пуснати в продажба скроо. Мачът ще се играе на 30 януари, а мястото и часът на проверката ще бъдат обявени допълнително.   Напомняме, че дарителската банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“ е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК  

 

Разчитаме на доброто желание на всички да подпомогнат нашия любим отбор „Берое“ с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.  

Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор!

Само Берое!