Днес подготовката на представителния тим на „Берое“ продължи по интересен начин. Играчите посетиха спортен център „STRING“, където проведоха занимание по „Протокол Табата“. Това е високоинтензивен тренировъчен режим, идващ от Японския национален институт за спортна медицина в Токио. Тренировката бе водена от Диана Колева – треньор Фристайлър и Тихомира Степанчева – Табата треньор.

Спортен център „STRING“ се намира в гр. Стара Загора, на адрес ул. „Капитан Никола Андреев“ 6. Центърът вллючва в себе си просторна фитнес зона и модерни зали за групови тренировки. На ваше разположение са сертифицирани и подготвени треньори, които ще покрият всички ваши изисквания.

Спортен център „STRING“ предлага високоинтензивни тренировки като tabata, freestyler, jumple, HIIT и кръгови тренировки с BULGARIAN BAG, jumple, yoga fly, yoga pilates, stretching, body pump и др. Подробна информация за тренировките, както и часовете на провеждане груповите класове може да намерите на фейсбук и инстаграм страниците на спортния център.

Вижте любопитни кадри от днешната тренировка: