Новият хит сред бирите в България – „Беройско“ вече може да се закупи и онлайн само от shop.beroe.bg Пивото се предлага на стек, който включва 9 бутилки от хмеления еликсир и е на цена от 27 лв. за комплекта!

Както е известно ПФК „Берое“ и биреният бар на Стара Загора „Колобри на бирата“ обединиха усилия в отдавна жадуван проект – „Беройско пиво“. Светлата лагер бира се произвежда в подкрепа на ПФК „Берое“ от българска пивоварна, която е сред най-добрите у нас в направата на традиционен лагер.

Бирата е по специална и уникална рецепта на „Колобрите“, като 50 стотинки от всяка продадена бутилка ще се даряват на футболния клуб. Новият 5,5% еликсир е съставен от малц, четири вида хмел, а сред най-отличителните характеристики на „Беройско“ е пълният период на ферментация и отлежаване.

Освен това „Берое“ пусна в продажба и хавлиени кърпи в два размера. Единият е с големина 70/140 см и е на цена от 25 лв., а малкият е с размери  50/100 см и е на цена 17 лв. Хавлиените кърпи може да намерите и в онлайн магазина shop.beroe.bg