Утре (5 ноември) „Берое“ приема „Арда“ (Кърджали) в среща от 17 кръг на efbet Лига. Двубоят под Аязмото започва в 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Радослав Гидженов.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите ТУК . Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от ТУК  Напомняме, че може да закупите и своята абонаментна карта за целия сезон. Подробности може да видите ТУК

В лагера на „зелените“ няма наказани играчи, а Абубакар Тунгара се завръща след изтърпяно такова.

Преди изиграването на мача, „Берое“ заема 13 място в класирането с актив от 13 т., а гостите в утрешната среща са на 9 позиция с 23 пункта. В последните си 5 мача „Берое“ записа 2 равенства и 3 загуби, а „Арда“ са в поредица от победа, 3 равенства и загуба.

Радослав Гидженов от Пловдив ще бъде главен съдия на утрешната среща, а негови първи помощници ще бъдат Йордан Петров и Георги Стамболджиев. Четвърти съдия е Ивелин Занев, а на ВАР са Валентин Железов и Мирослав Желев. Делегат на БФС е Калоян Панайотов, а оценката на съдиите ще постави Ахмед Ахмед.

„Зелените“ ще търсят първа победа над този съперник в елита на българския футбол, след като до този момент в 10 изиграни мача „Арда“ има 8 победи при голова разлика 14:4 в тяхна полза. Шест от тези 10 мача са завършили с минималната победа от 1:0.

При такъв резултат завърши и последният двубой между тези два отбора, който бе от 2 кръг на настоящото първенство. Голът бе дело на Ласана Н’Диайе.