„Берое“ 2 гостува на „Родопа“ (Смолян) в среща от 7 кръг на ЮИ Трета лига. Двубоят е насрочен за 17 септември от 17 ч.

Срещите от Елитните групи са в Стара Загора и също са насрочени за утре (17 септември). От 13 ч. „Берое“ U15 приема „Септември“ (София), а 2 часа по-късно е срещата при по-големите – U17. Двата двубоя ще се играят на игрищата над ст. „Берое“.

„Берое“ U16 приема „Локомотив“ (Пловдив) в двубой от Зоналното първенство. Срещата ще се играе утре от 9 ч., а 2 часа по-късно е мачът от Зоналната група между същите два клуба при децата до 14 г.

От 17 ч. на 17 септември е срещата между „Берое“ U12 и „Ботев“ (Пловдив) U13 в Регионална група деца – център.

Мачовете на Футбол 5, 7 и 9 са в неделя. В тях „Берое“ U12 среща „Розова долина) U12 на Ф9. На Ф7 „Берое“ U9 играе срещу „Хасково“ U9, „Берое“ U10 се изправя срещу „Хеброс“ U10 и срещу „Розова долина“ U10. На Ф5 „Берое“ U8 играе с връстниците си от „Олимпия“ и „Траяна“, а „Берое“ U9 излиза срещу „Свиленград“.

Междувременно „Берое“ U11 спечели сребърните медали от турнира в Траявна, който се игра през настоящата седмица. В предварителната група момчетата на Трифон Панев спечелиха с 8:0 срещу“Болярчета“, с 5:1 над ЦСКА-София 2 и с 3:2 срещу „Звездичка“. На полуфиналите бе победен отборът на „Ботев“ (Пловдив) с 2:1, но финалът бе изгубен с 1:2 от първия тим на ЦСКА-София. Тимът получи и три индивидуални награди. За „най-полезен играч“ бе определен Мартин Димов, за голмайстори – Иван Пуцов и Иван Стефанов.

„Турнирът бе много полезен и качествен. Показахме добър футбол и се надигравахме с всички противници. Изграждахме отлични атаки и създавахме редица сериозни положения за гол. Владеехме инициативата в огромна част от времето, но не съм доволен от получените 6 попадения, като 5 от тях бяха след статично положение пред нашата врата. Най-важното за мен бе, че децата показаха страхотен прогрес за много кратък период и считам, че имаме потенциал“, заяви след турнира Трифон Панев.