Утре (9 септември) „Берое“ приема „Спартак“ (Варна) в среща от X кръг на efbet Лига. Двубоят под Аязмото започва в 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Станислав Тодоров.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите ТУК . Напомняме, че може да закупите и своята абонаментна карта за целия сезон. Подробности може да видите ТУК

След изиграването на 9 кръга „Берое“ заема 11 място с актив от 8 точки, а съперникът в утрешния мач е на последна позиция с една точка

Станислав Тодоров ще бъде главен съдия на мача, а негови помощници ще бъдат Мартин Димитров и Светослав Стойчев. Четвърти съдия е Георги Гинчев, а на ВАР са Владимир Вълков и Николай Чакъров. Делегат на БФС е Костадин Костадинов, а оценка на съдиите ще постави Георги Йорданов.

Това е номер 57 между тези съперници в елита, а до този момент „Берое“ има 22 победи, 12 равенства и 23 загуби от този съперник. Головата разлика е 71:64 в полза на „Спартак“. Срещите в Стара Загора са 28, а в тях статистиката показва 19 победи за зелените, 5 равенства и 4 успеха за „соколите“.

Най-честият резултат между тези съперници е 1:0 за Берое (9 пъти). Последният двубой между тях бе през 2008 г., когато двубоят в Стара Загора завършва 0:0.