С гордост съобщаваме, че ПФК „Берое“ намери нов рекламен партньор в лицето на марката „ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ“. Благодарим на компанията за подадената ръка в този труден за клуба момент и се надяваме на едно ползотворно и дълго сътрудничество.

„ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ“ е търговската марка, обединяваща общо 5 производства за чиста и истинска храна: 4 животновъдни ферми  в сърцето на Стара планина и Предбалкана и 1 високотехнологична оранжерия за екологично зеленчукопроизводство в Стара Загора, позволяваща ни целогодишно високи добиви на вкусни зеленчуци.

Компанията стартира своята дейност с оранжерията си през 2015 г., а през 2016г. създава и първото си животновъдно стопанство.Целта на продуктите е  създаването на алтернатива на индустриалната храна, лимитирано производство чиста и здравословна храна с доказан произход, храна без изкуствени оцветители, стабилизатори и подобрители. Продуктите съчетават технологичните иновации с природните дадености, за да се получат истински вкусни и полезни храни.

Може да намерите продуктите с марка „ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ“ и в Стара Загора. Адресът на фирмения магазин е бул. „Руски“ 38 б (срещу Художествената галерия)