Утре (26 август) „Берое“ приема „Локомотив“ (Пловдив) в среща от VIII кръг на efbet Лига. Двубоят под Аязмото започва в 21 ч. и ще бъде ръководен от Васимир Ел-Хатиб.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите ТУК . Напомняме, че може да закупите и своята абонаментна карта за целия сезон. Подробности може да видите ТУК

След изиграването на 7 кръга „Берое“ заема 13 място с актив от 5 точки, а съперникът в утрешния мач е на 5 позиция с 13 пункта.

Васимир Ел-Хатиб ще бъде главен съдия на мача, а негови помощници ще бъдат Димитър Димитров и Мартин Мачев. Четвърти съдия е Димитър Димитров, а на ВАР са Валентин Железов и Станимир Илков. Делегат на БФС е Николай Владимиров, а оценка на съдиите ще постави Кольо Данев.

Това е номер 101 между тези съперници в елита, а до този момент „Берое“ има 35 победи, 20 равенства и 45 загуби от този съперник. Головата разлика е 160-116в полза на „смърфовете“. Срещите в Стара Загора са 49, а в тях статистиката показва 27 победи за старозагорци, 9 равенства и 13 победи за „черно-белите“.

Най-честият резултат между тези съперници е 1:1 (12 пъти). Последният двубой между тях бе през миналия шампионат, когато в „Берое“ спечели с 1:0 като домакин.