В следващите три дни кампанията за продажба на абонаментни карти ще продължи на ново място – непосредствено до сградата на Община Стара Загора, където ще бъде разположен специален щанд. Работното му време ще бъде от 10 до 13 ч. и от 16 ч. до 19 ч. От сряда (6 юли) до петък (8 юли) Официалният фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона няма да работи.

Клубът предлага три вида абонамент, а всяка закупена карта несъмнено ще помогне сериозно на любимия ни отбор в този труден момент. Може да изберете стандартна абонаментна карта на стойност 100 лв., както и два варианта за VIP карта – с и без използване на паркомясто, които са на цена 600 лв. и 750 лв. Първите карти VIP вече са закупени от фенове, които не пожелаха да получат такава безплатно, въпреки заслугите си за съществуването на отбора.

ПФК „Берое“ благодари на всички привърженици, които помогнаха на клуба с дарения и закупуването на абонаментни карти! Вашата помощ е изключително ценна и важна за нас!

Може да закупите своята карта и в официалния онлайн магазин shop.beroe.bg

Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете своя любим отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“!   ТУК може да видите и използвате новата опция! Имате възможност да изберете опция в размер на 20 лв., 50 лв., 100 лв., 250 лв. и 500 лв.

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли от 20:45 ч., когато „Берое“ приема „Ботев“ (Враца) в мач от 1 кръг на efbet Лига.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!