Остават точно десет дни до подновяването на шампионата в efbet Лига и двубоят с „Ботев“ (Враца) в Стара Загора. Както е известно ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон и кампанията вече е в разгара си. Клубът предлага три вида абонамент, а всяка закупена карта несъмнено ще помогне сериозно на любимия ни отбор в този труден момент. Може да изберете стандартна абонаментна карта на стойност 100 лв., както и два варианта за VIP карта – с и без използване на паркомясто, които са на цена 600 лв. и 750 лв. Първите карти VIP вече са закупени от фенове, които не пожелаха да получат такава безплатно, въпреки заслугите си за съществуването на отбора.

ПФК „Берое“ благодари на всички привърженици, които помогнаха на клуба с дарения и закупуването на абонаментни карти! Вашата помощ е изключително ценна и важна за нас!

Абонаментните карти се продават в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход). Магазинът работи от понеделник до петък (14-18 ч.), както и в официалния онлайн магазин shop.beroe.bg

Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете своя любим отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“!   ТУК може да видите и използвате новата опция! Имате възможност да изберете опция в размер на 20 лв., 50 лв., 100 лв., 250 лв. и 500 лв.

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли от 20:45 ч., когато „Берое“ приема „Ботев“ (Враца) в мач от 1 кръг на efbet Лига.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!