ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2022-2023 г. Картите ще се продават от днес (27 юни) в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход). Магазинът работи от понеделник до петък (14-18 ч.), както и в официалния онлайн магазин shop.beroe.bg

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка от над 40% от нормалната цена на билетите.

Стандартна абонаментна карта – 100 лв – Притежателите имат право да присъстват на всички домакински срещи на „Берое“.

–  VIP абонаментна карта – 600 лв – Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа

 

–  VIP абонаментна карта с паркомясто – 750 лв – Притежателите на VIP абонаментна карта с паркомясто ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните местa в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой.

 Всеки, закупил абонаментна карта ще трябва да попълни Декларация-съгласие за обработване на лични данни, която ще намери на място в магазина! Може да изтеглите декларацията от ТУК и да я попълните предварително!

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли от 20:45 ч., когато „Берое“ приема „Ботев“ (Враца) в мач от 1 кръг на efbet Лига.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!