Както е известно ПФК „Берое“ организира специално събитие под надслов „Да аплодираме Камбуров в Храма“ за предстоящия последен домакински мач от настоящия сезон. Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров ще бъде специален гост на „зелено-белите“ по време на двубоя с „Локомотив“ (Пловдив) в петък!

По този повод е предвидена и специална томбола, в която може да спечелите беройска тениска с автограф от Голмайстор номер 1! ТРИТЕ печеливши талона ще бъдат изтеглени на полувремето на двубоя с „Локомотив“. Тегленето ще се проведе на светлинното табло, а номерата на спечелилите талони ще бъдат обявени в официалния сайт на клуба, както и на официалната Фейсбук страница! НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО победителят да бъде на стадиона, за да получи своята награда! С обявяването на победителите ще бъдат съобщени подробностите по получаването на наградата!

Талоните за участие са на цена 5 лв. и вече са в продажба онлайн  ТУК , в Официалния фен магазин на „Берое“, както и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора:
1. ТЕХНОПОЛИС – бул. „Никола Петков“ (до Парк Мол)
2. OMV Дезинтегратор – бул. „Руски“
3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. „Три чучура“
4. Български пощи – ул. „Св. Княз Борис I“ 81

ТАЛОНИ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ И НА КАСИТЕ ПРЕД СТАДИОНА В ДЕНЯ НА МАЧА!

Продажбата на талони за участие приключва в 20 ч. на 13 май . Няма ограничение в броя на закупените бройки за участие. Талонът за участие в томболата не важи за вход на самата среща!

Да аплодираме Камбуров в Храма!