Утре (15 април) „Берое“ стартира участието си в плейофите на първенството с домакинство на ЦСКА 1948. Срещата под Аязмото започва в 20 ч. и ще бъде ръководена от Георги Гинчев.

Можете да подпомогнете клуба чрез закупуване на билет/и за мача, независимо дали имате абонаментна карта или нямате възможност да бъдете на стадиона. Всяка финансова помощ също е от съществено значение!

Напомняме, че дарителската сметка на новия собственик на клуба – СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“ е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Със събраните средства ще бъде подпомогнат представителния отбор и школата на клуба.

Може да закупите своя билет онлайн  ТУК

„Зелено-белите“ завършиха на 8 място след редовния сезон и ще играят в група за разпределение на местата от 7 до 10. В нея са още отборите на „Локомотив“ (Пловдив), ЦСКА 1948 и „Арда“ (Кърджали). Играе се по системата всеки срещу всеки на разменено гостуване.

Двубоят утре ще бъде ръководен от Георги Гинчев от Велико Търново. Негови помощници ще бъдат Илиян Капарашев и Никифор Велков. Четвърти съдия е Ивайло Ненков, а на ВАР са Волен Чинков и Петър Кузев. Делегат на БФС е Деница Крумова, а съдийски наблюдател Георги Виделов.

Преди началото на кръга „Берое“ има в актива си 32 точки, а съперникът в утрешния мач е с 30 пункта. В последните си пет двубоя „зелено-белите“ записаха една победа и 4 загуби, а ЦСКА 1948 е в поредица от 2 победи, 2 равенства и 1 загуба. Тя дойде именно от „Берое“ в редовния сезон и в среща, играна в Стара Загора само преди три кръга.

Утрешният двубой е под номер 6 между тези два отбора, а до този момент „Берое“ има една победа, две равенства и две загуби. Този сезон двата тима си размениха по една домакинска победа с по 1:0.