Утре (9 април) „Берое“ приема „Лудогорец“ в среща от последния кръг на редовния сезон. Двубоят под Аязмото започва в 17:30 ч. и ще бъде ръководен от Георги Иванов от София.

Можете да подпомогнете клуба чрез закупуване на билет/и за мача, независимо дали имате абонаментна карта или нямате възможност да бъдете на стадиона. Всяка финансова помощ също е от съществено значение!

Напомняме, че дарителската сметка на новия собственик на клуба – СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“ е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Със събраните средства ще бъде подпомогнат представителния отбор и школата на клуба.

Може да закупите своя билет онлайн  ТУК

Ето групата на „зелено-белите“ за мача:

Генадий Ганев, Иван Гошев, Джуниет Али, Мирослав Енчев, Христо Митев, Сиам Бен Юсеф, Кевин Тапоко, Даниел Генов, Серкан Юсеин, Алиун Фал, Георги Динков, Симеон Мечев, Давиде Мариани, Стив Фуртадо, Амит Битон, Джонатан Перейра, Божидар Пенчев и Омар Камара;

Двубоят утре ще бъде ръководен от Георги Иванов. Негови първи помощници ще бъдат Мартин Венев и Петър Митрев. Четвърти съдия е Ивелин Занев, а на ВАР са Иво Андреев и Димитър Димитров. Делегат на БФС е Костадин Костадинов, а съдийски наблюдател Николай Петров.

Преди началото на кръга „Берое“ заема 7 място с актив от 32 т., а „Лудогорец“ са водачи в таблицата с 61 пункта. В последните си пет мача „зелено-белите“ имат победа, равенство и три загуби, а „орлите“ са в поредица от четири победи и едно равенство.

Утрешния двубой е под номер 32 между двата тима в елита на българския футбол. До този момент „Берое“ има 2 победи, 8 равенства и 21 загуби. Срещите в Стара Загора са 14, а в тях „зелено-белите“ са с една победа, пет равенства и осем загуби. Последната среща между двата тима бе от есента, когато в среща от 13 кръг „Лудогорец“ се наложи с 2:0 в Разград.