ПФК „Берое“ влезе в сътрудничество с „Ауто консулт“ – официален представител за Стара Загора на марките Hyundai, FIAT, Alfa Romeo и Jeep. Като първа стъпка в това партньорство от фирмата предоставиха на клуба два брандирани автомобила с марката Hyundai Elantra. Ключовете за новите возила бяха връчени от управителя на „Ауто консулт“ Димитър Иванов на старши треньора на „Берое“ Петър Хубчев и капитана на тима Георги Динков. Автомобилите ще бъдат използвани за служебни цели от служителите на клуба.

Освен това двете страни договориха и други възможности за партньорство, както и включването на помощ за детско-юношеската школа.

Новият Hyundai ELANTRA е автомобил за прагматични и размуни хора, но в същото време е авангарден и модерен. Вече в седмото си поколение, новият Hyundai ELANTRA, базиран на изцяло нова платформа, се отличава с по-дълго междуосие, по-широко и по-ниско купе.

Експресивен дизайн на спортно купе. За да придадат на купето с четири врати нов облик, инженерите и дизайнерите на Hyundai удължиха, свалиха и разшириха автомобила в сравнение с модела от шесто поколение. Само с тези малки детайли, новият модел е истинска революция, а не еволюция.

„Бих искал да пожелая на „Берое“ много победи и успехи. Надявам се, че новите автомобили ще донесат и късмет на отбора в предстоящите мачове. За нас е чест да бъдем в партньорство с един от най-славните и обичани отбори в страната. Имаме и още идеи, които съм сигурен, че ще бъдат реализирани“, сподели Димитър Иванов.

„Това е изключителен жест за нас, особено в този труден за клуба момент. Благодарим на г-н Иванов, както и на целия екип на „Ауто консулт“. Автомобилите ще бъдат много ценни и с голяма полза за „Берое“, защото така несъмнено ще се улесни цялостната работа на всички служители. Пожелаваме си едно дълготрайно и ползотворно партньорство. Призоваваме и се надяваме, че още местни фирми ще се ангажират със „зелено-бялата“ кауза.“, коментира Петър Хубчев.