Утре (3 март) „Берое“ се изправя срещу „Славия“ в четвъртфинал от турнира за Купата на България. Срещата е в София и започва в 17:30 ч. Главен съдия на двубоя е Станислав Тодоров. Победителят, който ще продължи към полуфиналите в надпреварата се определя в една среща.

В състава на „Берое“ няма наказани или контузени играчи.

Ето групата на „зелено-белите“ за мача:

Генадий Ганев, Иван Гошев, Мирослав Енчев, Христо Митев, Сиам Бен Юсеф, Даниел Генов, Серкан Юсеин, Алиун Фал, Георги Динков, Симеон Мечев, Давиде Мариани, Стив Фуртадо, Кийлън Лебон, Амит Битон, Абубакар Тунгара, Джонатан Перейра, Божидар Пенчев и Омар Камара;

До този момент в турнира „Берое“ отстрани „Розова долина“ и „Черно море“, а „Славия“ преодоля „Марица“ и „Пирин“ (Благоеград).

Мачът утре ще бъде ръководен от Станислав Тодоров от Шумен, а негови помощници ще бъдат Мартин Димитров и Светослав Стойчев. Четвърти съдия е Васимир Ел-Хатиб, делегат на БФС е Николай Колев, а оценка на съдиите ще постави Николай Ангелов.

Двата отбора играха на два пъти през този сезон в срещи от първенството и си размениха по една победа. „Белите“ спечелиха в София с 3:2, а „Берое“ се наложи в домакинството си с 2:1.

Напомняме, че дарителската сметка на новия собственик на клуба – СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“ е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК. Със събраните средства ще бъде подпомогнат представителния отбор и школата на клуба.