ПФК „Берое“ благодари на всички свои привърженици, които оказаха своята подкрепа, чрез закупуването на виртуални билети, както и чрез дарителската сметка на СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“ и онлайн даренията! Вашата помощ е изключително ценна за нас, в този труден за клуба момент. Искрено вярваме, че ще продължим заедно към нови успехи за славния ни клуб!

Сега, повече от всякога „Берое“ има нужда от своите фенове. Призоваваме всички за безрезервна подкрепа най-вече от трибуните. Не само за всяка предстояща среща, а за всички двубои на тима! Всеки човек, всеки глас е нужен на отбора в идващите битки!

Можете да подпомогнете клуба чрез закупуване на билет/и за мачовете, независимо дали имате абонаментна карта или нямате възможност да бъдете на стадиона. Всяка финансова помощ също е от съществено значение!

Кампанията на „Берое“ продължава и ще продължи и през предстоящия сезон. Напомняме, че дарителската сметка е с IBAN BG02STSA93001526737180 към Банка ДСК. Клубът предлага и още един удобен начин, с който може да подпомогнете своя любим отбор и той е с директно дарение през официалния онлайн магазин на „Берое“!   ТУК може да видите и използвате новата опция! Имате възможност да изберете опция в размер на 20 лв., 50 лв., 100 лв., 250 лв. и 500 лв.

Само Берое!