Днес се изиграха срещите от 5 кръг в Елитните групи до 15 г. и до 17 г., в които отборите на „Берое“ приеха тези на „Етър“.

При по-големите „Берое“ и „Етър“ завършиха 2:2 в изключително драматичен и нервен двубой. Гостите поведоха с два гола до почивката, а през втората част попадения на Томислав Донев и Денислав Петков възстановиха равенството. И двата тима имаха своите възможности за победа, но добри намеси на вратарите предотвратиха други попадения. Така „Берое“ до 17 г. има в актива си 11 т. и е в топ 3. В следващия кръг момчетата на Павел Димов гостуват на „Пирин“ в Благоевград, а срещата е насрочена за 26 септември от 10:30 ч.

„Берое“ до 15 г. пък се наложи с 1:0 над същия съперник, отново в равностоен двубой с много положения пред двете врати. Единственото попадение падна десет минути преди края на мача и бе дело на Живодар Жеков. Така „Берое“ U15 вече има в актива си 11 т. и също е в топ 3 на класирането. В следващия кръг съперник е „Звезденбург“ (Бургас), а двубоят е на 26 септември от 13 ч.