ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2021-2022 г. Картите ще се продават от днес (14 юли) в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход). Магазинът работи от вторник до събота (10-18:30ч.). Почивни дни – неделя и понеделник.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка от над 30% от нормалната цена на билетите.

През настоящата кампания билетите ще бъдат на цена 8 лв. в предварителна продажба и 10 лв. в деня на съответната среща!

Тази година ПФК „Берое“ прави жест към феновете! Всички, закупили абонаментна карта от Официалния фен магазин за миналата кампания ще могат да получат карта за новия сезон напълно безплатно! Желаещите да заменят своята карта, могат да го направят всеки ден от понеделник до петък между 10 и 12 ч. в офиса на клуба, който се намира на ул. „Георги Кюмюрев“ 10! Замяната ще става след предоставяне на старата карта!

ВАЖНО!!! Уточняваме, че ПФК „Берое“ заменя ЕДИНСТВЕНО абонаментни карти от МИНАЛИЯ сезон, които са закупени от Официалния фен магазин! На тези карти е ИЗПИСАНА цената – 100 лв. за обикновена карта и 650 лв. за ВИП карта. ПФК „Берое“ не е организирал продажбата и не заменя други видове карти!

В продажба за новия сезон са два вида карти:

стандартна, която е на цена 100 лв.

–  VIP карта – за възрастен с паркомясто на цена 650 лв.

Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой. И през този сезон във VIP зоната на стадиона няма да се допускат лица до 18 г., които не разполагат със съответната абонаментна карта.

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 23 юли от 21 ч., когато „Берое“ приема „Локомотив“ (София) в мач от 1 кръг на efbet Лига.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!