Утре (19 септември) „Берое“ приема „Черно море“ в двубой от 6 кръг на efbet Лига. Срещата под Аязмото започва в 18:45 ч. и ще бъде ръководена от Радолсав Гидженов от Пловдив.

Подробности за билетите и организацията може да видите ТУК 

Молим всички зрители да спазват всички изисквания за безопасност:
– Да бъдат разположени през 2 седалки един от друг
– Да спазват дистанция на входовете и касите пред стадиона
– Да избягава струпването на хора пред и около стадиона преди и след двубоя.

Димитър Димитров има проблеми с окомплектоването на състава, след като с контузии са Душан Перниш, Карлос Охене, Радослав Апостолов, Александър Василев и Кийлън Лебон.

Ето групата на „зелено-белите“ за мача:

Генадий Ганев, Християн Василев, Стив Фуртадо, Джунейт Али, Теди Мезаг, Илиас Хасани, Георги Ангелов, Крум Стоянов, Александър Цветков, Иван Минчев, Гаюс Макоута, Еривалдо, Кукула, Георги Динков, Димо Бакалов, Ибрахима Конте, Октавио, Алиун Фал;

Радослав Гидженов от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Иво Колев от София и Николай Чакъров от Пловдив, а четвърти съдия е Иво Андреев от София. Делегат на БФС е Пламен Николов от София, а оценка на съдийството ще постави Мартин Богдев от Бургас.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Черно море“ 32 пъти, равенствата са 29, а победите в сметката на „моряците“ 34. Головата разлика е 102-99 в полза на „варненци“. 48 са срещите в Стара Загора, където „зелено-белите“ имат 23 победи, 18 равенства и 7 загуби.

Най-честият резултат между тези съперници е 0:0 (14 пъти), следван от 1:0 за „Черно море“ (13 пъти).