Днес „Берое“ официално подписа с трима нови играчи. Това са Георги Динков, Димо Бакалов и Кийлън Лебон, които са привлечени като свободни агенти. Така новите попълнения в тима вече са седем. По-рано клубът подписа с Джунейт Али, Радослав Апостолов, Илиас Хасани и Християн Василев.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават на новите играчи много успехи и победи с екипа на отбора!

Георги Динков е юноша на „Берое“. Той е на 29 г. и играе като защитник. За последно бе в „Спартак“ (Варна). Динков има 51 мача за „Берое“.

Димо Бакалов е на 32 г., играе като външен полузащитник. Той е юноша на „Сливен“ 2000, а за последно игра в „Лудогорец“ (Разград). Това ще бъде втори престой на Бакалов в „Берое“. Той има 14 мача за „зелено-белите“, в които е отбелязал 2 попадения.

Третото ново попълнение е французинът Кийлън Лебон, който бе на пробен период и взе участие в проверката с „Етър“. Лебон е на 23 г. и играе като външен полузащитник. Той е юноша на „Амиен“, но подписва първия си професионален договор с „Париж ФК“. За последно е играл именно в столичния клуб в Лига 2. Преди това е носил екипите на „Аячо“, „Шамбли“ и „Утрехт“.