ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 20120-2021 г. Картите ще се продават от днес (22 юли) в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Магазинът работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка от над 30% от нормалната цена на билетите.

През настоящата кампания билетите ще бъдат на цена 8 лв. в предварителна продажба и 10 лв. в деня на съответната среща!

В продажба са два вида карти:

стандартна, която е на цена 100 лв.

–  VIP карта – за възрастен с паркомясто на цена 650 лв.

Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой. И през този сезон във VIP зоната на стадиона няма да се допускат лица до 18 г., които не разполагат със съответната абонаментна карта.

Първият домакински двубой за сезона ще бъде в уикенда 14-17 август, когато „Берое“ приема ЦСКА 1948 в мач от 2 кръг на efbet Лига.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!