Утре (3 декември) „Берое“ излиза срещу ЦСКА 1948 в мач от осминафиналите на турнира за Купата на България. Срещата под Аязмото започва в 14:30 ч. и ще бъде ръководена от Ивелин Занев от Русе.

Старши треньорът на „Берое“ Димитър Димитров няма да може да разчита на контузените Карлос Охене и Зоран Йосипович. Иван Бандаловски, който е наказан.

Ето групата на „зелените“ за двубоя:

Душан Перниш, Пламен Колев, Ибрахима Конте, Александър Цветков, Александър Василев, Ерол Алкан, Георги Ангелов, Никола Маринов, Иван Минчев, Ахмед Туба, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Педро Еуженио, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Виктор Генев и Юлиан Ненов.

До този момент в надпреварата „Берое“ отстрани „Поморие“ след победа с 0:2 като гост. Съперникът започна турнира с кръг по-рано и елиминира „Суворово“ с 0:3 и „Дунав“ с 2:1.

Ивелин Занев от Русе е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Светослав Стойчев от Шумен и Теодор Петров от Силистра, а четвърти съдия е Димитър Желязков от Силистра. Делегат на БФС е Милен Христов от Шумен, а Милко Николов от София ще оцени работата на съдийството.