Утре ( 30 ноември) „Берое“ приема „Левски“ (София) в среща от 18 кръг на efbet Лига. Срещата под Аязмото започва в 17:30 ч. и ще бъде ръководена от Петър Костадинов от Добрич.

Подробности за билетите за мача може да видите ТУК 

Димитър Димитров няма да може да разчита на контузените Карлос Охене и Зоран Йосипович, а както е известно Вандерсон Виана се раздели с „Берое“ през седмицата.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Пламен Колев, Ибрахима Конте, Александър Цветков, Александър Василев, Ерол Алкан, Иван Бандаловски, Георги Ангелов, Иван Минчев, Ахмед Туба, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Педро Еуженио, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Виктор Генев и Юлиан Ненов.

„Берое“ заема седмо място във временното класиране с актив от 24 т., а гостите от София са втори с 38 пункта.

Петър Костадинов от Добрич е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Милен Арабаджиев от Велико Търново и Даниел Ников от Габрово, а четвърти съдия е Радослав Гидженов от Пловдив. Делегат на БФС е Никола Джугански от София, а Мартин Богдев от Бургас ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Левски“ 26 пъти, а 55 са победите на сметката на „сините“. 29 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 112:187 в полза на „столичани“. 55 са срещите в Стара Загора, където „Берое“ има 20 победи, „Левски“ 17, а равенствата са 18. Най-честият резултат между двата тима е 1:1 и 1:0 за „зелените“ (11 пъти). „Берое“ е в поредица от четири победи над този съперник. В първия мач между двата тима от настоящото първенство „зелено-белите“ победиха съперника с 1:3 като гост.