Утре (10 ноември) „Берое“ приема „Арда“ (Кърджали) в двубой от 16 кръг на първенството. Срещата под Аязмото започва в 12:45 ч. и ще бъде ръководена от Владимир Вълков от Пловдив.

Подробности за билетите за мача може да видите ТУК 

Димитър Димитров няма да може да разчита на контузените Карлос Охене, Виктор Генев и Зоран Йосипович, който получи контузия в една от последните тренировки на тима.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Иван Гошев, Ибрахима Конте, Александър Цветков, Александър Василев, Ерол Алкан, Иван Бандаловски, Георги Ангелов, Иван Минчев, Ахмед Туба, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Педро Еуженио, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Вандерсон и Юлиан Ненов.

„Берое“ заема седмо място във временното класиране с актив от 21 т., а гостите от Кърджали са осми с 19 пункта.

Владимир Вълков от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Стамболджиев от Пловдив и Николай Чакъров от Пловдив, а четвърти съдия е Димо Димов от Сливен. Делегат на БФС е Николай Лилов от София, а Георги Йорданов от Габрово ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ се е изправял срещу „Арда“ само веднъж и това бе в първото завъртане от настоящия сезон. Двубоят бе в Пловдив и завърши с попада за „Арда“ с 3:1.