И тази година ПФК „Берое“ продължава сътрудничеството си със своя рекламодател и партньор – българският производител на парфюмерия и козметика „Рефан България“ ООД. Логото на водещата в България марка ще продължи да бъде върху ключови места на стадиона и базата, на екипите на представителния отбор, както и на всички отбори в ДЮШ на „Берое“, където е и основния фокус на новия ни партньор.

Българският производител на парфюмерия и козметика „Рефан България“ ООД за поредна година зарадва всички деца от школата на „Берое“, които получиха подаръци от партньора на ПФК „Берое“. Играчите от представителния отбор също получиха козметични продукти от компанията.

С този жест „Рефан България“ за пореден път доказа, че е една от най-социално отговорните компании в България и винаги е отдадена, когато става дума за спорт и най-вече за детско-юношеския футбол. Ръководството на ПФК „Берое“ отново благодари на своя партньор и един от най-големите рекламодатели в клуба.

REFAN е водеща световна марка – символ на високо качество, престиж и професионализъм. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бренда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит и ноу-хау, отчитайки световните тенденции на пазара, изискванията и потребностите на клиентите