Утре (27 юли) „Берое“ гостува на „Арда“ в мач от III кръг на efbet Лига. Срещата ще се играе на ст. „Локомотив“ в Пловдив и започва в 21 ч. Главен съдия на двубоя е Георги Кабаков от Пловдив.

Александър Томаш отново няма да може да разчита на Вандерсон и Георги Ангелов, които все още не са готови след претърпените тежки контузии. С контузия е и Педро Еуженио, който също остана извън сметките за срещата.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Пламен Колев, Александър Василев, Александър Цветков, Георги Маджаров, Ерол Алкан, Зоран Йосипович, Иван Бандаловски, Иван Минчев, Карлос Охене, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Никита Баранов, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Стоян Иванов и Юлиан Ненов.

Георги Кабаков от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Маргаритов от Пловдив и Диян Вълков от Варна, а четвърти съдия е Драгомир Драганов от Варна. Делегат на БФС е Иван Кюркчиев от София, а Антон Генов от София ще оцени работата на съдийството.

Това е първи двубой между двата тима в най-високото ниво на българския футбол. До този момент в първенството „Арда“ записа две нулеви равенства, а „Берое“ има победа и загуба.