ПФК „Берое“ организира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2019-2020 г. Картите ще се продават от днес (3 юли) в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Магазинът работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник. Когато има мач на „Берое“ е отворен минимум два часа преди мача и докато има хора на стадиона след последния съдийски сигнал.

Абонаментните карти дават право на достъп до домакинските срещи на „Берое“ на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от новата Първа лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион „Берое“. Това прави отстъпка между 30% и 40% от нормалната цена на билетите.

В продажба са два вида карти:

стандартна, която е на цена 80 лв.

–  VIP карта – за възрастен с паркомясто на цена 500 лв.

Притежателите на VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на „зелените“ от най-атрактивните места в централната ложа и ще имат достъп до организирания от клуба кетъринг за всеки двубой. И през този сезон във VIP зоната на стадиона няма да се допускат лица до 18 г., които не разполагат със съответната абонаментна карта.

Първия домакински двубой за сезона ще бъде на 20 юли от 21 ч., когато „Берое“ приема „Лудогорец“ в мач от 2 кръг на Първа професионална лига.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА СТАДИОНА! НЕКА ЗАЕДНО ИЗЖИВЕЕМ ПОБЕДИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ОТБОР!