И за новия летен сезон ПФК „Берое“ зарадва своите привърженици с нов модел плажна хавлия. Вече цяла седмица артикулът е изключително търсен и затова съветваме всички фенове да се оборудват навреме със задължителния аксесоар за плажа, защото „Хавлията е навярно най-полезното нещо, което един междузвезден стопаджия може да притежава.“ :) Цената е 25 лв. Може да се подготвите за летните жеги и с новата термо чаша на цена 14 лв.

В официалния фен магазин може да намерите още много артикули с емблемата и цветовете на любимия отбор! Очаквайте съвсем скоро в продажба и новата официална екипировка на клуба с марка Uhlsport. Колекцията ще бъде представена своевременно.

Новите абонаментни карти за сезон 2019/20 г. ще бъдат пуснати в продажба до края на седмицата!

Фенмагазинът на „Берое“ към който има и музей на спортната слава на тима се намира на стадион „Берое“. Влиза се от северозападния вход (този с големите стълби).

Магазинът работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник. Когато има мач на „Берое“ е отворен минимум два часа преди мача и докато има хора на стадиона след последния съдийски сигнал.