Отборите на „Берое“ до 17 г. и до 15 г. записаха победи в срещите си от 23 кръг на Елитните групи.

„Берое“ до 17 г. се наложи с 3:0 над „Монтана“ като гост. Домакините си отбелязаха автогол в началото на двубоя, а останалите две попадения за състава, воден от Атанас Рибарски бяха дело на Ангел Генчев през първото полувреме и на Димитър Спасов след почивката. Старозагорци изпуснаха и няколко възможности да направят успеха си още по-убедителен.

Така „Берое“ U17 вече има в актива си 38 т. и се намира на 8 място в класирането. В следващия кръг тимът приема ЦСКА-София, а двубоят е на 25 април.

Победа днес записа и „Берое“ U15. „Зелените“ се наложиха с 2:0 над „Добруджа“ като гос. Попаденията бяха дело на Васил Димитров и Младен Филипов. „Мач с много единоборства. „Добруджа“ е отбор, който играе агресивно у дома. Създадохме ситуации, които реализираме. По-важното от самата победа е, че момчетата започнаха да не правят разлика дали сме гости или домакини. Всеки мач за тях е битка и ги поздравявам за това“, заяви след срещата треньорът на тима Дидо Желязков.

По този начин „Берое“ U15 има в актива си 43 т. и се намира на 4 място в класирането. В следващия кръг отборът приема водачът в подреждането ЦСКА-София, а срещата също е насрочена за 25 април.