Проблемите пред старши треньора на „Берое“ Александър Томаш при окомплектоването на състава за срещата с „Черно море“ в неделя се задълбочават. След като Ерол Алкан е наказан за срещата, а Никита Баранов и Карлос Охене продължават да имат различни проблеми и не тренират със своите съотборници, днес стана ясно, че още двама от основните футболисти на „зелените“ до последно ще бъдат под въпрос.

Нападателят Мартин Камбуров е с вирусно заболяване, а Педро Еуженио получи травма на вчерашното занимание и днес тренира на облекчен режим. Както е известно трайно контузени са Георги Ангелов, Вандерсон и Владимир Гаджев.

Стоян Иванов пък е с националния отбор до 18 г. за контролите с Грузия и ще се присъедини към тренировките на тима през следващата седмица. Очаква се в групата за мача с „варненци“ да бъдат включени голям брой юноши на клуба.

Напомняме, че билетите за срещата са в продажба с намалена цена днес и утре. Подробности може да видите тук:http://www.beroe.bg/2019/04/16/beroe-cherno-more-ticket-sale-30kryg-2019/