Утре (16 март) „Берое“ гостува на ЦСКА-София в последен двубой от редовния сезон на ППЛ. Срещата започва в 17:45 ч. и ще бъде ръководена от Николай Йорданов от София.

Двубоят за „зелените“ пропускат наказаните Иван Бандаловски и Карлос Охене, а новото попълнение Яя Меледже все още не е на разположение на Александър Томаш.

Ето групата на „Берое“ за срещата:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Рубен Бриджидо, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Василев, Иван Минчев, Георги Маджаров, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мешка, Мартин Камбуров, Надим Ангелов, Никита Баранов, Педро Еуженио, Никола Маринов, Владимир Гаджев, Стоян Иванов.

„Берое“ заема 5-та позиция с актив от 42 т., а домакините са 2-ри с 54 пункта. В последните си 5 шампионатни двубоя „Берое“ записа 2 победи и 3 загуби, а ЦСКА-София са с 3 победи и 2 загуби. Водещ голмайстор за сезона до този момент  за „зелените“ е Мартин Камбуров с 14 попадения, а за противника е Мауридес с 9 поапдения, но той вече не е в отбора.

Николай Йорданов от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Петър Джугански от София и Павлин Михайлов от София, а четвърти съдия е Стефан Апостолов от Симитли. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров от София, а Костадин Гергинов от София ще оцени работата на съдийството.