Утре (11 март) „Берое“ приема „Витоша“ (Бистрица) в двубой от 25 кръг на ППЛ. Срещата под Аязмото започва в 17:30 ч. и ще бъде ръководена от Неделчо Гаджалов от Пловдив.

Билетите в деня на мача са на цена от 8 лв. Касите на стадион „Берое“ ще отворят в 15:30 ч.

Напомняме ви, че има и нови условия за достъп до стадион „Берое“, които може да видите ТУК

Носенето на документ за самоличност и декларация за придружители на лица под 16 г. е задължително!

Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш има сериозни проблеми с окомплектоването на състава. Заради наказание за мача отпаднаха Карлос Охене и Иван Бандаловски.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Рубен Бриджидо, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Василев, Иван Минчев, Мартин Маринов, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мешка, Мартин Камбуров, Надим Ангелов, Никита Баранов, Педро Еуженио, Никола Маринов, Владимир Гаджев, Стоян Иванов.

Неделчо Гаджалов от Пловдив е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Николай Чакъров от Пловдив и Тони Пандарски от Пловдив, а четвърти съдия е Димо Димов от Сливен. Делегат на БФС е Георги Георгиев от Варна, а Кольо Данев от Варна ще оцени работата на съдийството.

„Берое“ заема 5-та позиция с актив от 42 т., а гостите от Бистрица са 11-ти с 22 пункта. В последните си 5 шампионатни двубоя „Берое“ записа 3 победи и 2 загуби, а „Витоша“ са с 3 равни и 2 загуби. Водещ голмайстор за сезона до този момент  за „зелените“ е Мартин Камбуров с 14 попадения, а за противника са Четин Садула и Ивайло Лазаров с по 3 гола.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е спечелил 2 от трите двубоя с „Витоша“ в елита на българския футбол, а един двубой завърши без победител. В първия си мач от този сезон, който бе от 12 кръг на първенството „Берое“ спечели с 2:1 като гост.