Вчера успешно бяха оперирани футболистите на „Берое“  Георги Ангелов и Вандерсон Виана в болница „София МЕД“  от доц. Антони Георгиев.
Георги Ангелов получи травма в мача срещу „Ботев“ (Пловдив). При прегледа и на ЯМР се установи скъсване на предна кръстосана връзка на лявото коляно. Вандерсон Виана пък получи тежка травма в двубоя с  „Ботев“  (Враца). При него се установи скъсване на сухожилието на капачката на лявото коляно. Пред двамата предстои рехабилитационна програма.

Ръководството, треньорския щаб, съотборниците и всички от ПФК „Берое“изразяват своята пълна подкрепа към Вандерсон и Ангелов. Силно се надяваме и вярваме в бързото ви възстановяване. Ще ви очакваме отново на терена възможно най-скоро.

Днес сутринта двамата бяха посетени от Александър Томаш и Константин Мирчев, които да вдъхнат допълнителен кураж в трудния за тях момент.

Обръщаме се и към всички привърженици на „Берое“ с призив за подкрепа в последния двубой за календарната година. Предстои тежък и важен мач срещу „Левски“ в Стара Загора. Кадровите проблеми пред отбора са сериозни, но ние ще дадем всичко от себе си за победата в събота. Имаме нужда от вас и вярваме, че Храмът отново ще кипи в зелено. Заедно сме по-силни!

Очакваме ви!