Утре (1 ноември) „Берое“ приема „Ботев“ (Пловдив) в мач от осминафиналите на турнира за Купата на България. Срещата под Аязмото започва в 19:00 ч. и ще бъде ръководена от Николай Йорданов от София.

Подробности за билетите за мача може да видите ТУК Касите на стадион „Берое“ ще отворят в 17:00 ч.

Напомняме ви, че има и нови условия за достъп до стадион „Берое“, които може да видите ТУК

Носенето на документ за самоличност и декларация за придружители на лица под 16 г. е задължително!

Ерол Алкан продължава своето лечение и няма да вземе участие в срещата, а Александър Цветков е накзан за една среща заради натрупани жълти картони.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Иван Минчев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Матеус Леони, Драгош Фирцулеску, Мартин Камбуров, Владимир Гаджев, Мартин Райнов и Алфредо.

Николай Йорданов от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Димитър Русев от София и Мартин Ангелов от Софияа, а четвърти съдия е Валентин Станчев от Сливен. Делегат на БФС е Никола Джугански от София, а Ичко Лозев от Арбанаси ще оцени работата на съдийството.

До този момент двата тима отстраниха по един съперник в турнира. „Берое“ се наложи с 1:6 над „Хебър“ в Пазарджик, а „Ботев“ отстрани ЦСКА 1948 с 1:4. Според регламента победителите в този етап се излъчват чрез отстраняване в една среща. При равенство в редовното време, се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо равенство и след края на продълженията, се изпълняват дузпи.

Двата тима се изправиха един срещу друг по-рано през сезона в мач от първенството отново в Стара Загора. Тогава „зелените“ се наложиха с 2:1.