Утре (6 октомври) „Берое“ приема „Локомотив“ (Пловдив) в мач от ХI кръг на ППЛ. Срещата под Аязмото започва в 20:00 ч. и ще бъде ръководена от Станислав Тодоров от Шумен.

Подробности за билетите за мача може да видите ТУК

Напомняме ви, че има и нови условия за достъп до стадион „Берое“, които може да видите ТУК

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Иван Минчев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску и Алфредо.

Станислав Тодоров от Шумен е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Димитров от Шумен и Красимир Атанасов от Варна, а четвърти съдия е Стефан Павлов от Бургас. Делегат на БФС е Владимир Николчев от София, а Антон Генов от София ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Локомотив“ 30 пъти, а победите на сметката на „смърфовете“ са 41. 17 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 105:146 в полза на „черно-белите“. 44 са срещите в Стара Загора, където „зелените“ имат 23 победи, „Локомотив“ 12, а равенствата са 9. Най-честият резултат между двата тима е 2:1 за „Локомотив“ (11 пъти), следван от 1:1 и 2:0 за „Берое“. През миналия сезон двата тима си размениха по една победа като гости.