Нападателят на „Берое“ Мартин Камбуров сподели мнението си след двубоя с „Левски“. Вижте какво каза той:

– Марто, защо „Берое'“ загуби този двубой?

–  Сигурно „Левски“ е играл по-добре и си вкараха положенията. И те, и ние имахме положения, които обаче не бяха достатъчни. Те успяха да реализират и затова загубихме. Веднага след мача не мога да дам точна оценка.

– Игра ли всъщност Левски по-добре от Берое?

– Специалистите ще кажат по-добре, аз не мога да дам оценка. Мачът бе равностоен с повече битка и единоборства. Не мисля, че „Левски“ имаха по-чисти положения от нас. Не ни надиграха, така видях мача аз.

– Няколко отбора се борите в челото. Каква е целта пред вас ?

– Силите в първенството на всички отбори са изравнени. Сега ЦСКА-София и „Левски“ са с по-малко грешки и повече точки. Всеки може да победи всеки и да вземе точки. С два мача може да се промени коренно класирането. Ще бъде интересно до края.

– Преди мача много се говореше, че се срещат двата непобедени отбора. Това внесе ли напрежение у вас ?

– Лично на мен не. Не би трябвало и на отбора. Очакваше се , че „Левски“ са фаворити и ние трябваше да играем по-спокойно, да владеем повече топкатга в средагта на терена. Ние обаче много грешахме и това ни затрудни в предни позиции.

– Изненада ли ви с нещо „Левски“?

– Мен не.

– Започват ли да се връщат хората по трибуните?

– Да, виждам, че в Стара Загора хората са доволни , и последният мач ни подкрепиха. Ако продължим да ги връщаме ще е добре. Футболът е заради феновете и всеки се радва да играе на пълен стадион.