Старши треньорът на „Берое“ Александър Томаш говори пред медиите след контролната среща на „Берое“ с „Гандзасар“ (Капан, Армения). Вижте какво сподели той след победата с 3:2:

– Г-н Томаш, доволен ли сте от видяното в контролата?

– На фона, че това ни е първа контролна среща – имаше положителни неща, но и много грешки. Особено в единоборствата. Бавно мислехме, трудно излизахме от ситуации, в които имахме числово неравенство. Има неща, които трябва да се изгладят още, но като цяло съм доволен. Видях положителни неща.

– Мнението ви за новите играчи?

– Всички футболисти, които сме привлекли сме ги гледали и обсъждали. Имат нужните качества. Убеден съм, че ще направим всичко необходимо да се адаптират по-бързо. Мисля, че ще вдигнат нивото на отбора ни.

– Очакавате ли нови футболисти?

– Ще разберете в следващите дни.

– Камбуров отново бележи…

– Той си върши работата. Затова е на терена.

– Какви са очакванията ви от новия сезон?

– Ние обявиме това на първата пресконференция. Искаме да надградим, да видим пълен стадион. Това означава, че си вършим работата.

– Мнението ви за подготовката до този момент?

– Не трябва да се забравя това. Всичко е окей към този момент. Имаме една-две болежки, но това е нормално. Днес футболистите ни играха в деня с най-голяма умора. Имахме доста сесии през седмицата. Имаше физически упражнения. Искахме да видим как стоим срещу отбор, който играе в Лига Европа. Мисля, че долу-горе се получиха добре нещата.