Шест купи от различни турнири спечелиха отборите от школата на „Берое“ през уикенда.

„Берое“ 2006 спечели две от тях. Момчетата на Иван Желев първо спечели турнира „Данониада“ за тази година. „Беройци“ се наложиха с 2:0 над връстниците си от „Локомотив“ (Пловдив) във финалната среща и ще представят България на финалите на международния турнир „Данон“ през 2019 г., който ще се проведе в Испания. На следващия ден „Берое“ 2006 спечели и турнира Купа „Роза“, след като отново победи „Локомотив“ (Пловдив) на финала с 2:0. Димитър Николов пък грабна приза за Голмайстор на турнира.

„Берое“ 2007 спечели турнира „Приморско лято 2018“, който се състоя в морския град. На финала децата на наставника Атанас Димитров се наложиха с 3:0 над „Етър“ (Велико Търново). Шампионите приключиха надпреварата с едно единствено равенство – срещу ДИТ в групите, в останалите си шест мача те записаха само победи.

„Берое“ 2009 пък грабнаха „Купа Олимпия Спорт“ в своята възрастова група, след като на финала разбиха „Марек“ с 10:1. Четвърти в този набор стана вторият тим на „Берое“, който отстъпи след дузпи на организаторите от „Олимпия“.

„Берое“ 2005 също грабна „Купа Олимпия спорт“. В спора за трофея децата на наставника Слави Жеков се наложиха с убедителното 5:0 над „Верея“. За този отбор това е второ отличие този сезон, преди 10 дни тимът стана регионален шампион в Подготвителната група деца. За Най-добър играч на турнира бе избран Сали Садъков, Васил Василев пък взе приза за Голмайстор.

Децата на Венелин Сивриев от отбора на „Берое“ 2008 се наложиха с 5:3 на финала на турнира за „Купа Олимпия спорт“ срещу „Марек“ и затвърдиха блестящото представяне на школата през този уикенд!