Утре, 6-ти май, „Берое“ излиза в мач от XXXIII кръг на Първа професионална лига срещу „Верея“ (Стара Загора). Двубоят под Аязмото е от 20:00 ч. Главен арбитър на срещата е Петър Костадинов от Добрич.

Билетите за мача са на цена 5  лв., а повече информация може да намерите ТУК

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Георги Аргилашки, Душан Перниш, Иван Гошев, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Серджиу Негрут, Иван Бандаловски,  Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Карлос Охене, Георги Динков, Никола Гавов и Мартин Райнов.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 4 място в класирането с актив от 55 т., а съперникът в утрешния мач е шести с 36 пункта.

Петър Костадинов от Добрич е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Димо Вълчев и Йордан Петров. Допълнителни асистент-рефери са Владимир Вълков и Георги Гинчев, а четвърти съдия е Тони Пандарски. Делегат на БФС е Николай Вълчев от Ловеч, а Кольо Данев от София ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ се е срещал с „Верея“ 5 пъти и има 3 победи, 1 равеснтво и 1 загуба. Головата разлика е 5:1 в полза на „зелените“. „Берое“ победи два пъти съперника по-рано през сезона – с 1:0 и 3:0 при гостуванията си, а срещата от 1 кръг на настоящото първенство завърши при нулево реми.