На 3 юни 2018 г. детско-юношеската школа на „Берое“ ще проведе кастинг  за играчи, родени през 2004, 2006, 2009 и 2008 година и на 16 юни 2018 г. за играчи, родени през 2007 и 2005  г.. Кастингът ще се състои на Изкуствения терен над стадион „Берое“.

Кастингът ще се проведе под формата на тренировка от треньорите на съответните набори, като ще бъде наблюдаван и от скаутите на клуба, както и от ръководството на школата.

Към момента в Академията на „Берое“ тренират над 200 деца, като всички са освободени от месечни такси и получават безплатно пълна лятна и зимна тренировъчна и официална екипировка. Клубът разполага с три естествени тревни терена в перфектно състояние, както и един изкуствен терен с осветление. Треньорите в школата притежават необходимите опит и квалификация за работа с деца.

Отборите от Академията на „Берое“ получават покани за участие на всички силни турнири на национално ниво, както и за надпревари зад граница. Школата на „зелено-белите“ има представители и в трите Елитни групи.

Записването за кастинга става по няколко начина – по e-mail – academy@beroe.bg / чрез съобщение в официалната ни страница във Facebook – www.facebook.com/academyberoe или на телефон 0887 444 003 (Евгени Иванов, Администратор на ДЮШ), като ще трябва да напишете трите имена на детето, дата на раждане, позиция на която играе и за кой отбор се е състезавал за последно.

Играчите трябва да са в тренировъчно облекло с обувки, които са подходящи за изкуствена трева.

Очакваме ви!